Deze kipsalade is lekker fris maar een goed verzadigende salade. Daar kan je de hele middag mee verder!
Ingrediënten:
120 gr. kipfilet gesneden
200 gr. groenten
5 (cherry) tomaatjes
Handje gemengde noten
1 eetlepel ketjap manis
Cayennepeper
A. Vogel Herbamare
1 eetlepel milde olijfolie
Bereiden:
- Rooster de gemengde noten in een droge pan en bewaar ze even apart
- Kruid de kipstukjes met A. Vogel Herbamare en wat cayennepeper
- Roerbak de kipstukjes met de olijfolie totdat ze gaar zijn
- Voeg de groenten toe. Makkelijk en snel is een zakje voorgesneden roerbakgroenten. Je kan ook kijken welke restjes groente je nog hebt in de koelkast en deze gebruiken
- Bak de groenten 3-4 minuten mee tot ze beetgaar zijn
- Strooi net voor het opdienen de nootjes erover heen zodat ze nog lekker knapperig zijn
Eet smakelijk!