Bananen pannenkoekjes

HL-4-1-1280x720.png

Bananen pannenkoekjes, zijn die niet favoriet bij iedereen?

Het probleem is vaak dat er tarwemeel en zuivel in gaat, maar deze zijn helemaal gluten en zuivelvrij

Ingrediënten

  • 150 gram havervlokken
  • 35 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 rijpe banaan
  • 2 tl bakpoeder
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1 tl citroepsap
  • 1 tl vanille extract
  • 1-2 el rauwe honing

Bereiden:

  • Doe alles in een blender tot het glad is. Voeg evt. amandelmelk toe als het te dik is
  • Verwarm een keramische koekenpan op gemiddelde hitte
  • Doe een kwart van het beslit in de pan en bak 2-3 minuten aan de ene kant todat er belletjes inkomen, draai dan om en bak de andere kant
  • Doe dit zo tot het beslag op is
  • Doe er evt. nog plakjes banaan op of bijv. blauwe bessen plus een beetje rauwe honing

Yvonne Kuijpers

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld