Intake


Voorafgaand aan het intake-gesprek ontvang je via de mail een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen. Tijdens het intakegesprek vullen we deze gegevens aan zodat er een compleet beeld ontstaat van de oorzaak van de klachten en jouw hulpvraag.

Indien noodzakelijk, besluiten we in overleg of er aanvullend onderzoek nodig is.

Bijvoorbeeld een bloed- of een faeces-onderzoek. Sommige onderzoeken kunnen via de huisarts aangevraagd worden. Het is ook mogelijk deze onderzoeken te laten verrichten via een samenwerkend laboratorium.

Soms worden er tijdens het intakegesprek al zaken duidelijk. In de Orthomoleculaire therapie kunnen “quick wins” ingezet worden om je snel wat beter te laten voelen maar het zijn “slow wins” die uiteindelijk nodig zijn om tot oplossingen te komen. De grootste vooruitgang zit soms in de kleinste dingen.

Een behandeltraject bestaat in ieder geval uit een Intake, een uitgewerkt behandeladvies en een bespreekconsult waarin dit advies en eventuele uitslagen van labonderzoek besproken worden.

E.e.a. kan niet los van elkaar afgenomen worden. Bij de Intake kan je het totaalbedrag pinnen in de praktijk. Mocht je vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar, ontvang je per consult een factuur om te declareren.

Laboratoriumkosten worden door het laboratorium rechtstreeks aan jou gefactureerd.


Aanvullend onderzoek

In de praktijk kunnen wij een aantal onderzoeken doen


Ontlastingsonderzoek

Gezonde darmen is de basis van je algehele gezondheid. Via ontlastingsonderzoek kan je achterhalen waar je spijsverteringsklachten, huidklachten of immuun gerelateerde klachten vandaan komen.


Bloedonderzoek naar bijv. vitamine- en mineralen tekorten

Your Natural Life werkt samen met Biovis. Via dit laboratorium zijn vele onderzoeken mogelijk. Samen kunnen we kijken wat nodig is om te onderzoeken.


Speekseltesten bijv. voor een hormoonprofiel

Er zijn diverse hormoontesten mogelijk, niet alleen geslachtshormonen, maar ook bijv. de schildklierhormonen, neurotransmitters, insuline etc.

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Kennismakingsgesprek van 20 min. is gratis!

Meld je aan voor maandelijkse inspiratiemail en ontvang de allerbeste tips voor jouw gezondheid.

Je bent succesvol aangemeld