Over mij

Even voorstellen

Wie ben ik

Mijn naam is Yvonne Kuijpers, ik ben orthomoleculair therapeut/voedingscoach.
In mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl voor mijn gezin, is gezondheid een echte passie geworden. Het aanpassen van onze leefstijl heeft veel energie gegeven en bovendien een stuk minder chronische klachten. Ondanks het feit dat ik mezelf niet als een keukenprinses beschouwde, heb ik plezier gekregen in het samenstellen van gezonde maar vooral ook lekkere gerechten, zonder pakjes en zakjes.

Het is jammer om te zien dat zoveel mensen rondlopen met klachten en chronische aandoeningen als gevolg van een ongezonde leefstijl. Vaak denkt men dat er geen oplossing is voor hun aandoening, terwijl deze vaak eenvoudiger is dan je zou denken. Ik zie het als een uitdaging om mensen op weg te helpen naar een gezondere leefstijl vol energie, op natuurlijke wijze en zonder het GENIETEN uit het oog te verliezen. Maar genieten gaat zoveel beter als je je lichaam voedt in plaats van vult,  lekker slaapt en uitgerust en vol energie opstaat.

Opleidingen:

  • HBO Medische Basis opleiding (CPION geaccrediteerd) – Total Health
  • Orthomoleculair Therapeut – Natura Foundation
  • kPNI-1 (klinische Psycho Neuro Immunologie) – Natura Foundation
  • Diabetes type 2 omkeerbaar – Ortho Health
  • Orthomoleculair gewichtsmanagement – SLIM-methode – Hamel College

Ik kan je o.a. helpen met afvallen, het omkeren van Diabetes type 2, hormonale problemen (menopauze), stressklachten en burn-out, spijsverteringsproblemen (prikkelbaar darmsyndroom), migraine, fibromyalgie etc.

De lijst is lang, aarzel niet om het contactformulier in te vullen om te informeren of ik je kan helpen met jouw probleem.

Door bij- en nascholing blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten, zodat ik je optimaal kan helpen.

“MEN MOET ETEN OM TE LEVEN, NIET LEVEN OM TE ETEN”
Socrates
“GEZOND ETEN IS BELANGRIJK, MAAR WERKELIJKE VOEDING GAAT NIET OVER ETEN”
Sonia Luhtra
Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nulla at vulputate ipsum, condimentum pretium felis. Mauris ut lorem a leo pulvinar sodales. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nulla at vulputate ipsum, condimentum pretium felis. Mauris ut lorem a leo pulvinar sodales. Interdum et malesuada
Keefe Karol
Founder
"LAAT VOEDING UW MEDICIJN ZIJN EN UW MEDICIJN UW VOEDING"
Hippocrates